MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Aanstaande zondag 19 februari, van 10:00 tot 15:00, organiseert het Spaarne de DiNHo wedstrijd @Willem III wegens hun uitgelopen verbouwing. Er worden rond de 200 kinderen verwacht met 40 ouders/begeleiders. Alle C4x+’en en gladde 4x+’en (boord/ongestuurd dus niet) en ergometers zullen in gebruik zijn tijdens de wedstrijden.

Tijdens de wedstrijd zal het erg druk zijn op het terrein, op de vlotten en in de sociëteit van Willem III. Het Buitenvlot en gedeeltelijk het Grote vlot zullen voor de DiNHo gereserveerd zijn. Er zal geen vaarverbod zijn maar we vragen u rekening te houden met deze wedstijd. Het advies is om zoveel mogelijk voor 10:00 of na 15:00 te gaan trainen.

Met sportieve groet,

Jan Kloosterboer
Wedstrijdcommissaris Willem III – Amsterdam
Mobiel: 06-10075474
e-mail: wedstrijd@willem3.nl