MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Gezocht enthousiaste Jeugdcoördinator (10-14 jaar)

Wegens vertrek van Sybren Visser, zoeken we een nieuwe Jeugdcoördinator voor gemiddeld 8 uur per week.

Als jeugdcoördinator ben je het aanspreekpunt voor de uitvoering van het jeugdbeleid. Hierbij heb je veel vrijheid in de manier van uitvoeren, zolang deze maar aansluit bij de behoefte van de jeugdroeiers en coaches, en de doelstellingen en regels van Willem III.

Het doel van deze functie is het enthousiasmeren van de jeugd voor de roeisport. Plezier in het roeien en aanleren van vaardigheden zijn belangrijke pijlers. Uiteindelijk komen uit deze groepen de toppers voor de toekomst. Je bent het vaste aanspreekpunt voor jeugdroeiers, ouders en coaches. Daarnaast organiseer en coördineer je de wekelijkse trainingen, wedstrijden en leuke activiteiten.

Heb je zin om deze leuke functie op je te nemen of wil je meer weten, neem dan contact op met de Wedstrijdcommissaris, Jan Kloosterboer (wedstrijd@willem3.nl). Voor deze functie ontvang je een maandelijkse vergoeding.

Met sportieve groet,

Jan Kloosterboer