MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Beginnersorkest Merlijne is een amateurorkest, en een leerorkest voor klassieke muziek. Het orkest bestaat uit volwassenen die op beginnend, gematigd of gevorderd niveau met elkaar samenspelen. Sommigen hebben korte of lange tijd geleden hun oude instrument opgeborgen en pakken het nu weer op. Anderen zijn gevorderd in het ene instrument en beginnen aan een nieuw instrument. Weer anderen zijn absolute beginners!

Dat zij met elkaar samenspelen is mogelijk doordat de muziek op drie verschillende niveaus gearrangeerd wordt. Daardoor kan iedereen op haar of zijn eigen niveau bijdragen aan het geheel, terwijl het toch uitdagend blijft. Het is altijd spannend en inspirerend!

Op zondag 13 november geeft dit orkest een concert op Willem III. Het begint om 16 uur en na afloop zijn er hapjes en drankjes. Reserveren is niet nodig. De entree is vijf euro. De drankjes betaal je aan de bar, de hapjes zijn gratis. Het programma wordt later bekendgemaakt via de website van Willem III.

Voor leden van Willem III die op enig niveau een muziekinstrument bespelen, is dit een unieke kans om te ervaren of je het leuk zou vinden aan dit orkest deel te nemen. Er is nog plaats!

Marja Zwart
beginner, speelt cello
Opgeven voor het orkest doe je via: Beginnersorkest