MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De informatie over de indoortraining in een eerder nieuwsbericht was wat summier. Voor de leden die al bekend zijn met de indoortraining was dit voldoen om meteen in te schrijven. Voor de andere leden hier wat meer informatie:

De indoortraining wordt gegeven door Ralf Rienks,  top roeier die op dit moment uitkomt voor Nederland op het WK. De training wordt gegeven in de indoor trainingsruimte en deels in en buiten de loodsen. Ralf zet een afwisselend circuit uit waarin bruik, benen en armen afwisselend aan bod komen. Meestal wordt de training afgesloten met de Bring Sally up-squad-challenge. Daarna ga je gerarandeerd voldaan naar huis!

Soms is Ralf op trainingskamp, dan wordt de training gegeven door een invaller. De indoortraining is er voor alle veteranen (27-100), en voor senioren (23-27 jaar) die niet wedstrijd roeien. Jeugd en junioren hebben hun eigen indoor trainingen die via de coaches/instructeurs georganiseerd worden.

De indoor begint dit jaar op woensdag 5 oktober en duurt de hele winter tot medio februari/maart. We hebben weer twee blokken: van 18.30-19:30 uur en 20.00-21:00 uur, met maximaal 30 deelnemers per blok. In het eerste blok is nog 1 plek vrij, in het tweede blok nog 14. Meld je snel aan via deze link.

De kosten voor de vergoeding van de trainers is ook dit jaar weer € 50,- per deelnemer. Dit wordt via een automatische incasso geïnd.