MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Zaterdagochtend op 1 oktober wordt de Willem III Jeugdestafette verroeid. Een groot aantal ploegen van verenigingen uit het hele land doet mee. De wedstrijd start vanaf 13.00 uur, na 2 minuten start de volgende ploeg.

  • Vanaf 12:00 uur: klaarleggen deelnemende boten, op volgorde van startnummer.
  • Om 13:00 uur: eerste start
  • Om ongeveer 14:30 (of later, afhankelijk van het aantal deelnemende ploegen): laatste finish.

Om de vertrek- en finishprocedure glad te laten verlopen, is het grote vlot vanaf 12.00 uur tot binnenkomst van de laatste ploeg NIET BESCHIKBAAR voor andere ploegen dan deelnemers (skiffs) aan de Jeugdestafette.

Tevens wordt eenieder verzocht rekening te houden met de wedstrijd (van Willem III tot de Grote Bocht en terug) gedurende de genoemde uren, en eventuele aanwijzingen van de wedstrijdleiding stipt op te volgen. Het start- en finishpunt is gelegen in de loods direct achter het grote vlot. U wordt verzocht rekening te houden met hardlopende (sprintende) deelnemers naar en  van hun boten, het gaat tenslotte om hun tijd.

De organisatie van de Jeugdestafette 2022