MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Op 9 en 10 juli vindt de eerste editie plaats van de DIYR (Dutch International Youth Regatta). Dit is een roeiwedstrijd voor juniorroeiers tot 18 jaar, voor alle niveaus. Wil jij deze roeiwedstrijd op de Bosbaan helpen tot een succes te maken? Meld je dan aan voor vrijwilliger! De organisatie van de DIYR zoekt nog veel vrijwilligers voor diverse functies.

Op de DIYR is plek voor iedereen! Roeiers, mama’s, papa’s, leden van alle verenigingen, broers, zussen, oma’s, opa’s, etc.  In zowel de voorbereiding als tijdens het weekend werkt de organisatie van DIYR graag samen met een grote groep mensen, liefst uit alle hoeken van het land. Wil je bijdragen aan een succesvolle eerste editie? Meld je dan aan! Iedereen is welkom, je hoeft niet te kunnen roeien! Vertel wat je graag doet en kan, dan word je gematcht met het juiste team.

Ga naar de website van DIYR om je aan te melden als vrijwilliger.