MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Ideaal voor beginnende roeiers, op 21 mei de 500m sprint regatta in Zaandam!

ZZV Roeien bestaat dit jaar 140 jaar! Ter gelegenheid van haar jubileum organiseren, een unieke sprintwedstrijd voor beginnende roeiers uit heel Nederland.

Voor wie?

De ZZV 500m sprint regatta is geschikt voor beginnende roeiers, die nog nooit hebben meegedaan aan nationale roeiwedstrijden en ook nog geen marathons hebben geroeid. Beginnende roeiers roeien net een paar maanden tot een paar jaar bij een vereniging en trainen 1 of 2 keer per week. Deze wedstrijd zal voor veel beginnende roeiers de eerste keer zijn dat er een officiële 500 meter tijd wordt geklokt. Om een goede wedstrijdplanning te kunnen maken vragen we je om bij de inschrijving ook te vermelden hoeveel jaar de ploeg gemiddeld roeit.

Altijd al eens je krachten willen meten in een C4?

Op zaterdag 21 mei 2022 kan dat. Wij dagen je uit om in 2 heats te laten zien hoe snel jij met jouw team de 500 meter kunt skullen. Op het prachtige water van de Zaan starten telkens 4 C4-boten op rij. De tijd van deze 2 heats, plus de gemiddelde tijd die wordt gehaald na 500 meter op de ergometer, bepaalt of jouw team de winnaar is van deze unieke sprintwedstrijd.

ZZV Roeien zorgt ervoor dat de C4-boten voor je klaar liggen. Eigen boten meenemen is dus niet nodig.

Schrijf je vóór 14 mei in op knrb.nl-site Inschrijfkosten bedragen € 10,- per roeier.

Inschrijven kan vanaf 23 april 2022. De inschrijving is definitief na betaling van de inschrijfkosten. Er kunnen maximaal 60 ploegen mee doen.

Voor meer informatie: www.zzv-watersport.nl/zzv-roeien/sprintwedstrijden