MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Op de eerste dag van de Head of the River heeft Willem III prijzen binnengehaald.

In de klasse J16 4+ zijn Filip Vergeer, Daan Eggenkamp, Dirrik Maitland en David Luteijn eerste geworden, met stuur Sophie Rutten.

Winnaar van de klasse J18 8+ werd de gecombineerde boot van Willem III. Alkmaarsche R&ZV en RIC. In deze boot roeiden Tos Eijskoot, Reinier Broekhuizen, Taeke Stevens (Willem III), Joost van der Sluis, Diede Beishuizen (Willem III), Auke Kloosterman, Klaas Baud (Willem III), Ben van den Eerenbeemt (Willem III) en stuur Pien Eijskoot.

Op de tweede dag van de Head of de River Amsterdam werden er ook prijzen behaald. M18 4+ werd eerste, met in de boot Lina Schwartz, Emma Eggenkamp, Lotta van Westreenen, Minou Bouman en stuur Wessel Wenneker.

Verder Compaan acht DMD 8+ en combinatieploeg OMD 4+ de beste tijden neergezet in hun leeftijdsklasse!

Felicitaties aan alle roeiers en hun coaches!

Zie verder voor de uitslagen de website van de Head of the River Amserdam, en de uitslagen van Willem III.