MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Het Barokensemble Eik en Linde geeft een passieconcert op 17 maart op Willem III. Het  ensemble bestaat deze keer uit 11 musici en 2 zangsolisten. We spelen muziek uit de lijdenstijd voor Pasen (het Erbarme dich uit de Matthäus Passie ontbreekt niet!) Matthijs Mesdag draagt tussen de muziekstukken Nederlandse gedichten voor die een verbinding vormen met de muziek. Deze teksten zijn door de oorlog in de Oekraïne plotseling ongelofelijk actueel geworden.

Het concert begint om 18:00 uur en duurt ruim een uur. Daarna wordt een maaltijd, eventueel vegetarisch, bereid door Arthur en Bertie, geserveerd. De totaalprijs voor muziek en maaltijd is € 15. Reserveren verplicht ivm de inkopen door mail naar sven@eiklinde.nl

Mocht je verhinderd zijn en toch dit programma niet willen missen: op de twee volgende avonden spelen we in Abcoude en de Oosterkerk. Zie ook de bijlage voor meer info of op www.eiklinde.nl. Je betaalt dan méér en krijgt geen maaltijd.

En heb je dan nog geen genoeg van Eik en Linde: op 16 april 14:00 spelen we weer als vanouds de Matthäus Passion van Bach in de Grote Kerk van Monnickendam. Kaarten kopen kan via onze site www.eiklinde.nl

Zie de flyer.

Tot snel op t vlot!

Muzikale en sportieve groet,

Sven