MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Geachte Willem III leden,

Afgelopen weekeinde was het zover! De meeste maatregelen zijn losgelaten en dat betekent dat we weer in grote lijnen kunnen gaan draaien als vanouds. Dat zal even wennen zijn.

Het is ook niet zo dat het coronavirus weg is, maar voor Willem III betekent het dat we alle regels kunnen loslaten behalve als we grote evenementen gaan organiseren. Dan zullen er op maat en in samenspraak met de overheid wellicht nog maatregelen zijn.

Voor nu geen controle meer van het bewijs, geen 1,5 meter afstand en mondkapjes meer verplicht. Inschrijven voor eten blijft nodig, zodat er zicht gehouden kan worden op het aantal aanwezigen.

Wel wordt er door de overheid gevraagd nog steeds actief te blijven in het eronder krijgen van het virus. De basismaatregelen van hygiëne, geen handen geven en afstand betrachten wordt dan ook nog steeds geadviseerd. Luchten, bij klachten thuisblijven en bij twijfel een zelftest doen blijven we van u vragen.

Het er weer aan wennen zal ook niet voor iedereen hetzelfde betekenen en we vragen dan ook elkaar te gunnen dat op eigen tempo te doen. Velen zullen weer snel in feeststemming bijeen willen komen en anderen willen voorzichtig zijn. Daarin moeten we elkaar de ruimte geven.

Het is meteen alle hens aan dek. Grote roeiwedstrijden met o.a. onze eigen Head of the River, jeugdevenementen en toertochten, onze ALV en vele ideeën voor walactiviteiten. Graag noem ik 17 maart om 18:00 uur. Passieconcert van Barokensemble Eik en Linde. Zie website en posters!

We hebben er zin in en u allen nodig voor die herstart. Komt allen op de clubavond, dan praten we erover!

Bij vragen of opmerkingen horen we het graag op corona@willem3.nl

Veel roeiplezier!

Namens het bestuur,
Gerrit Blom, voorzitter