MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Geachte Willem III leden,

Op weg naar weer als vanouds draaien? We gaan het zien maar de eerste versoepelingen zijn binnen. Willem III maakt daar graag gebruik van!

Vanaf morgen gaat veel onder voorwaarden weer open tussen 0500 en 2200. Voor Willem III is van belang het weer toegankelijk zijn van de sociëteit en het weer mogen organiseren van evenementen en wedstrijden met publiek.

De basisregels blijven en kent u inmiddels. Daarbij komt dat we binnen bij beweging moeten gaan wennen aan mondkapjes dragen. Ook gaan we weer bij het betreden van de sociëteit controleren op een geldig coronabewijs.

In de sociëteit kunt u alleen eten en drinken op een vaste zitplaats. Dan mag ook het mondkapje af. Gaat u wat halen bij de bar, even naar het toilet of simpelweg een praatje maken aan een andere tafel dan moet het mondkapje weer voor!

Dit zal nog best wennen worden voor ons, maar wij hechten er toch belang aan dat we blijven voorkomen dat we elkaar besmetten. Immers dat gaat best snel, en ondanks dat het lijkt dat de effecten meevallen is de mogelijkheid van maar 1 ernstig zieke mederoeier genoeg om de regels in acht te nemen.

Omdat het operationeel niet mogelijk is om deze woensdag al ons kookteam en bekende barmedewerkers te regelen zullen we met een paar coronateamleden achter de bar staan en het vet opwarmen. Vanaf komend weekeinde gaan we dan weer draaien. Met beperkingen nog, maar met de hoop dat het een eerste stap is van meer!

Bij vragen of opmerkingen horen we het graag op corona@willem3.nl

Veel roeiplezier!

Namens het bestuur,
Gerrit Blom, voorzitter