MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Geachte Willem III leden,

De eerste ruimte is er om nog meer voluit te kunnen roeien, zij het met de introductie van mondkapjes. Zie de website van de rijksoverheid over de nieuwe mogelijkheden die nu ingaan.

Kortweg betekent het dat we weer in alle nummers mogen roeien en binnen trainingen doen als indoor, ergometer en KT. De kleedkamers, douches, toiletten en het koffieapparaat zijn ook weer toegankelijk. De sociëteit blijft gesloten. We zullen kijken of we met ‘afhalen’ binnenkort meer mogelijkheden kunnen bieden.

De basisregels blijven in stelling en belangrijk is dat er wat extra wordt genoemd:

  • Binnenruimtes betreden vanaf 13 jaar moet met mondkapje en een coronatoegangsbewijs is in de binnenruimtes nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Bij Willem III gaat dat over de kleedkamers, hallen en wc’s, de ergometers en de KT-ruimte. De loodsen worden gezien als buiten (zie hieronder).
  • Verder is een mondkapje nodig als het ook buiten zo druk wordt dat je de 1,5 meter afstand niet meer kan aanhouden.

Wij gaan er als bestuur vanuit dat de leden zichzelf en elkaar op deze regels zullen aanspreken, en dat daarmee geen handhaving nodig is. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat er geen besmettingen plaatsvinden op onze club zoals dat tot nog toe voortreffelijk gaat.

Bij vragen of opmerkingen horen we het graag op corona@willem3.nl

Veel roeiplezier!

Namens het bestuur,

Gerrit Blom, voorzitter