MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

De voorbereidingen voor de Head of the River Amstel zijn in volle gang! Dit jaar hopelijk weer gewoon live op de Amstel.

Op zaterdag 19 en zondag 20 maart 2022 zal de eerstvolgende editie van deze lange-afstandsklassieker op de Amstel geroeid gaan worden. De verwachting is dat er dit jaar, ondanks de coronapandemie, weer een volledig roeiprogramma afgewerkt kan worden.

Er zal komend jaar tijdens de Head een aantal nieuwe nummers geroeid worden, namelijk:

  • Elite 4* en Lichte Elite 4*.
  • Dames 8* en 8*. Dit zijn velden zonder regels voor leeftijd.
  • Wil je meedoen in een gemengde dames-en-herenploeg? Dat kan vanaf dit jaar in de open velden V8+, V4* en V8*. Ook volledige herenploegen roeien in deze velden. We gebruiken voor deze velden geen correctiefactoren. Tevens zijn er Mixed-4* en Mixed8+velden. Hier is de verhouding dames-heren 50-50.

Zie het volledige overzicht van de velden en het blokschema van de Head of the River 2022.

De inschrijving voor de Head of the River Amstel is vanaf 1 februari 2022 geopend.

Zo’n geweldig evenement organiseer je uiteraard niet zonder vrijwilligers. Lijkt het je leuk om ons te helpen tijdens het weekend of bij de voorbereidingen? Stuur dan een mailtje naar Catharine Rutten-Steegmans, vrijwillers@headoftheriver.nl

Zie voor actuele informatie de website van de Head of the River:  www.headoftheriver.nl