MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Tijdens de Amstel beker wedstrijden op zondag 26 september streden de dames van Willem III om de Fortuna beker. De ploeg bestond uit 5 junioren roeisters en drie junior senioren roeisters en werd gecoacht door Willem-Jan de Widt en Jet Rutgers.

Eerst won de Willem III acht van De Hoop en De Laak, om in de finale de strijd aan te gaan met de winnaressen van de studenten: de dames van Nereus. Ondanks dat de dames van Nereus op eigen initiatief het startverschil van 18 naar 11 seconde hadden teruggebracht, liet de Willem III acht de studentes van de Amsteldijk niet langs zij komen. Willem III won afgetekend.

Op de foto: staand (vlnr) Marlies Smulders, Lotte Pronk, Anna de Boer, Fien Wenneker, Emma Eggenkamp. Zittend Lina Schwarz, Lotta van Westreenen, Marita Kipperman en Mick Jonkers.