MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Wil je je graag inzetten voor onze bloeiende vereniging? Lees dan snel verder, want het Bestuur van Willem III is op zoek naar een nieuwe ledencommissaris!

Wat doet een ledencommissaris?

De ledencommissaris is verantwoordelijk voor opvang en instructie van nieuwe leden. Hij/zij werkt hiervoor samen met een groot aantal vrijwilligers en is aanspreekpunt vanuit het bestuur voor deze groep. Samen met hen zorgt de ledencommissaris ervoor dat nieuwe leden goed kunnen landen in de vereniging, instructie krijgen en zo nodig worden geholpen bij ploegvorming. Centraal staat dat de leden zich kunnen verbinden aan de vereniging en aan elkaar.

Onze ideale kandidaat
We zijn op zoek naar een proactieve, enthousiaste en verbindende kandidaat. Iemand met een gevoel voor de verschillende behoeften van onze leden. Je bent ook in staat om de vrijwilligers van de club te begeleiden en te enthousiasmeren. Een daadkrachtige Ledencommissaris die het een uitdaging vindt om er zijn of haar schouders onder te zetten.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaande vaardigheden, of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Eveline Pronker, secretaris van Willem III: secretaris@willem3.nl