MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Willem III is een bloeiende vereniging met een eigen karakter. Alles draait in de eerste plaats om onze honderden leden die met plezier roeien. Maar daarnaast zijn ook onze eigen wedstrijden, de wedstrijdroeiers, de vele toertochten, onze enthousiaste instructeurs en coaches en vele vrijwilligers heel belangrijk voor ons.

Wij zoeken nieuwe leden voor de communicatiecommissie

De leden van de huidige communicatiecommissie (comcom) hebben de afgelopen 3 jaar met veel plezier de communicatie van Willem III verzorgd. In september van dit jaar wordt het tijd om het stokje over te dragen aan een nieuw team. Het bestuur van Willem III is daarom op zoek naar nieuwe leden voor de comcom.

Wat doet de comcom?

De comcom ondersteunt het bestuur om het communicatiebeleid uit te voeren. Denk hierbij aan de wijze waarop we nieuwe leden willen werven, hoe we de historie van Willem III onder de aandacht kunnen brengen of hoe we ervoor kunnen zorgen dat er één huisstijl en tone-of-voice gehanteerd wordt.

Daarnaast houdt de comcom zich bezig met het verzamelen, redigeren en plaatsen van diverse content op onze eigen communicatiekanalen en is erop gericht om de leden en andere geïnteresseerden te informeren en enthousiasmeren over wat er op de vereniging speelt. Het gaat om content voor onze pas vernieuwde website en sociale media (Facebook & Instagram). Ons clubblad De Landtong blijft onder de hoede van hoofdredacteur Helena van Gelder.

Onze ideale kandidaten

Wij zoeken leden die het leuk vinden en vertrouwd zijn met communicatie en zoeken proactieve, enthousiaste en daadkrachtige kandidaten. Met andere woorden; mensen met ideeën over de wijze waarop de communicatie van Willem III uitgevoerd kan worden.

Ben je enthousiast geworden en wil jij jezelf graag inzetten voor onze vereniging? Herken jij jezelf in bovenstaande vaardigheden, of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met onze secretaris Eveline Pronker via bestuur@willem3.nl.