MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Eigenlijk geloof je je oren niet. Wordt Willem III een Kano club? Onze vereniging kon de Kano aankopen, dankzij de inzet van de jeugd tijdens De Grote Clubactie, plus de bijdrage van de ouders van Fien en Wessel en een aanvulling van Willem III. De doop van de Kano vond afgelopen zaterdag plaats na afloop van de jeugdinstructie. Olympische roeier Meindert Klem verrichtte de doop nadat hij eerst met de jeugd had mee geroeid.

Tijdens zijn toespraak merkte Meindert terecht op dat als je in een boot kunt staan, je geen goud wint op de Olympische Spelen. Als voorbeeld noemde hij Maaike Head (zijn partner) en Niels van der Zwan. Zij kunnen niet in een roeiboot staan, maar hebben wel Olympisch goud hebben gewonnen. Zij zijn echter wel een onvergetelijke jeugdtijd in de roeiboot misgelopen…

Na afloop van de doop kon iedereen genieten van een overheerlijke Kano.