MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Ben jij al instructeur of wil jij in de toekomst instructeur worden bij de junioren? Geef je dan op voor deze spoedcursus! Het doel van deze workshops is om jou handvatten te geven om de junioren van Willem III te gaan begeleiden. In vier lessen en een praktijkles (nader te bepalen) word je klaargestoomd om de junioren van Willem III te gaan begeleiden. Willem III telt ongeveer 100 junioren verdeeld over 3 verschillende groepen, namelijk de jeugd (10 – 14 jaar), de regio (15 – 18 jaar) en de wedstrijdroeiers (15 – 18 jaar). Deze enthousiaste groep junioren is op dit moment hard aan het groeien en moet op een goede en veilige manier worden begeleid en daarom zoeken we jou!

Het geven van een veilige, leerzame, leuke en gezellige roeiles staat centraal, waarbij plezier écht op nummer 1 staat! Jij bent als junioren instructeur de aangewezen persoon op de vereniging die de nieuwe roeiers goed begeleid en ze op een veilige en leuke manier de roeisport laat leren kennen.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Mail dan naar jeugdcoordinator@willem3.nl

Opzet van de cursus

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten waarvan vier theorie-avonden en één praktijkdag. Tijdens de bijeenkomsten is veel tijd voor interactie met de workshopgever en de deelnemers. Tijdens de praktijk dag loop je mee tijdens een training van de jeugd, regio of wedstrijdgroep. Zie hieronder het overzicht van de data en onderwerpen.

Bijeenkomsten

Woensdag 9 juni    -> Veiligheid op het water door Ernst Schutte
Woensdag 16 juni  -> Didactiek door Sybren Visser
Woensdag 23 juni  -> Techniek & Instructie door Willem Stohr en Paul Hartog
Woensdag 30 juni  -> Sociale veiligheid door Pieta van Dishoeck & Commissie Veilige Sport Willem III

Starttijd bijeenkomsten: 19.30 uur, kletskamer of bestuurskamer
Docenten: Ernst Schutte, Paul Hartog, Pieta van Dishoeck, Willem Stohr en Sybren Visser
E-mailadres: jeugdcoordinator@willem3.nl
Locatie: Online (Zoom Meeting / Google Meets) en/of Roeivereniging Willem III, Jan Vroegopsingel 8 te Amsterdam.

Contact

Sybren Visser
Jeugdcoördinator Willem III
jeugdcoordinator@willem3.nl
0626989793