MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Dit jaar zal de Head of the River Amstel een virtueel evenement zijn waarin deelnemers, geheel corona-proof, hun krachten kunnen meten op en rond het water.

Uiteraard hadden wij jullie het liefst welkom geheten op de diverse verenigingen in Amsterdam om deze lange-afstandsklassieker op onze mooie Amstel te roeien. Helaas is dit door Covid-19 ook dit jaar nog niet mogelijk.

Wij zijn volop bezig met het opzetten van de Virtual Head of the River 2021, een multi-sportevenement in maart waarbij je tegen elkaar kunt strijden op of rond je eigen water. We streven ernaar om het competitie-element van de Head zoveel mogelijk te behouden en voor alle deelnemers van junioren, tot eerstejaars en veteranen een uniek evenement te organiseren. Uiteraard kunnen de Coronamaatregelen volledig worden nageleefd.

Nadere informatie over de exacte invulling van deze Virtual Head of the River 2021 zal zo spoedig mogelijk worden gedeeld op onze website en social media. Volg en like ons dus op www.headoftheriver.nl, Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

Blijf gezond en wij kijken uit naar jouw deelname!