MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Dit voorjaar gaat de lentetocht​ over het Gein.

De tocht gaat via de Weespertrekvaart, de Gaasp en via het mooie riviertje Gein naar Abcoude.  Daar houden we een lunchpauze bij “de Witte Dame”. Via het Abcouder meer en Ouderkerk aan de Amstel komen we weer terug op de Amstel. De tocht is ongeveer 30 km lang. We roeien in wherry’s en voor de ervaren roeiers C4 X+ boten . In Abcoude is een smalle doorvaart waar de stuur moet peddelen. Dit vereist kundigheid van de stuur en is niet voor  iedereen makkelijk te doen. Onderweg kan er op diverse plaatsen gewisseld worden tussen “stuur” en “roeier”.

Om 9.30 uur verzamelen we in de kantine van Willem 3 waar we informatie over de bootindeling en verdere informatie over de tocht krijgen. Het vertrek zal rond 10.00 uur plaatsvinden. De tocht kost €10,- p.p. Bij de tocht is inbegrepen een drankje bij de Witte Dame. Na opgeven ontvang je een bankrekeningnummer van de toercommissie om het geld over te maken. Geef je op bij toercommissie@willem3.nl. Vermeld hierbij je naam, telnr. en roeiklasse. ( vergeet niet de roeiklasse te vermelden ivm bootindeling!)

Graag tot ziens op 26 mei.
De toercommissie.