MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Afgelopen donderdag hebben we heerlijk gegeten in onze sociëteit. Het diner was georganiseerd om geld in te zamelen voor KiKaRoW. En dat is gelukt. We kunnen € 2.460 optellen bij de Willem III schenking aan KiKaRoW. Veel dank en complimenten naar en voor de kok en organisatie; Joost Adriaansz en Mieke van Beeren.

Albert Vuil, organisator van KiKaRoW, en zijn vrouw schoven ook aan en hebben genoten. En we gaan door. Er komen nog meer activiteiten op Willem III ter inzameling voor KiKaRoW.

Kon je niet bij het diner zijn maar wil je toch graag doneren maak dan je bijdrage dan over op bankrekening no. NL63 ABNA 0473 3333 33 of NL18 RABO 0300 5762 50 onder vermelding van: donatie KiKaRoW.

Onze haven is de een-na-laatste die ze aandoen, tijdens hun rondje Nederland, op 13 juli. We ontvangen ze dan graag met een mooi bedrag om kinderen met kanker te helpen.

Via deze weg willen wij onze wijnleverancier De Wijnschuur bedanken. Zij hebben 30 flessen van onze huiswijn, rode Baramundi en witte Albali, gedoneeerd om uit te schenken tijdens het diner.