MENU

Geen vaarverbod

Vaarverbod

Verkeersstremming:

Tijdens het weekend van de Head gelden de volgende stremmingen:

  • Jan Vroegopsingel op zaterdag en zondag overdag voor doorgaand verkeer vanwege botenwagens. Een parkeerverbod (met uitzondering voor bewoners) zal hier van kracht zijn.
  • Korte Ouderkerkerdijk op vrijdag, zaterdag en zondag overdag vanwege botenwagens.
  • Amsteldijk-Noord, tussen de Kalfjeslaan en Ouderkerk (met uitzondering voor bewoners) op zaterdag 16 maart tussen 13:00 en 18:00 en op zondag 17 maart 10:00 uur en 16:00 uur.

 

Vaarverbod:

Op zaterdag 16 maart geldt een vaarverbod van 11.30 uur tot 18.00 uur en op 17 maart van 9.00 uur tot 15.30 uur voor boten die niet deelnemen aan de wedstrijd.

 

Instructiefilm stuurlieden Head

De Headcie vraagt graag aandacht voor de nieuwe instructiefilm voor de stuurlieden die met hulp van roeiers van diverse verenigingen is gemaakt. Wilt u uw leden attenderen op deze film en bovenal vragen de bepalingen en reglementen op de website van de Head goed door te nemen in verband met het draaien van de baan?

Zie www.headoftheriver.nl

Waarschuwing voor supporters op de fiets

De Berlagebrug is in verband met de drukte rondom de wedstrijden een knelpunt voor fietsers en ander verkeer. Aanwijzingen van de verkeersregelaars dienen ter plekke strikt te worden opgevolgd.

 

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien uit naar uw komst!

 

Met vriendelijke groet,

Catharine Rutten-Steegmans

Secretaris Head of the River Amstel