mei 29 2019

KiKaRoW houdt Willem III goed bezig. Naast donaties die we uit het onlangs georganiseerde benefietdiner en de baropbrengsten hebben gerealiseerd, willen we met de W3KiKaErgo -een ongekend roeispektakel- nog meer geld ophalen om kinderkanker de wereld uit te roeien. Doe je ook mee?

Wat houdt W3KiKaErgo in?
Op woensdag 10 juli a.s. krijg je de kans om zo veel mogelijk kilometers op de ergometer te roeien en daarmee een groot geldbedrag voor KiKaRoW op te halen.

Hoe?
Je schrijft je in met een team van 4 onder leiding van een captain. Ieder lid kan meedoen: jeugd, junioren, wedstrijd- en toerroeiers, maar ook veteranen, bestuursleden en commissieleden.

Met je team roei je in totaal een half uur op één ergometer en probeer je samen een zo groot mogelijke afstand af te leggen. Want hoe groter de afstand, hoe meer geld je ophaalt. Ieder teamlid laat zich namelijk voor elke afgelegde meter, kilometer of voor een vast bedrag sponsoren. Dit kan je familie, vrienden of bedrijf zijn maar ook ouders, vriendjes of klasgenoten kunnen sponsoren.

Waar?
De ergometers staan opgesteld op het hoofdvlot van Willem III. Deze worden door onze buren van Skøll beschikbaar gesteld.

Meedoen?
Noteer woensdagmiddag 10 juli alvast in je agenda. Er wordt om 17.30 en om 18.30 uur geroeid. Stel een team samen en benoem een captain, (mixen mag) en schrijf je in via dit inschrijfformulier. Doe dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 8 juli.

Na inschrijving ontvangt de teamcaptain aanvullende informatie om de toegezegde sponsorgelden goed te kunnen verwerken. Heb je nog vragen? Neem in dat geval even contact op met Jan Hoekstra via w3kikaergo@gmail.com.

Ben jij er ook bij op 10 juli?

Werkgroep W3KiKaErgo
Jeanne Stockmann, Ed Witte en Jan Hoekstra

PS: Kun je niet meedoen maar wil je wel graag een donatie aan KiKaRoW doen? Maak dan je bijdrage over op bankrekeningnummer NL63 ABNA 0473 3333 33 of NL18 RABO 0300 5762 50 t.n.v. Willem III, o.v.v. donatie KiKaRoW.

Sorry, the comment form is closed at this time.